\r\n\r\n


\r\n 

\r\n\r\n

Στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε δύσκολα από όμιλο με Μπάγερν, Σάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας. Ακολουθεί δύσκολο 15θήμερο, με Τσέλσι, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο.
\r\n 

\r\n\r\n

«Πολύ ισορροπημένη σειρά, σημαντικός αντίπαλος, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Κόντρα στη Λεβάντε δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντιδράσαμε πολύ σωστά στο δεύτερο. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά κρατάω τα θετικά» είπε ο Σιμεόνε, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή της έδρας. «Σκεφτήκαμε διάφορες επιλογές, σίγουρα αλλάζει για όλους. Εμείς ταξιδέψαμε τέσσερις ώρες, η Τσέλσι έξι…» συμπλήρωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Εκτός αποστολής έμειναν με διάφορα προβλήματα οι Χιμένες (στόπερ), Τρίπιερ (μπακ), Καράσκ0 (εξτρέμ), Βρσάλικο (μπακ) και Εκτορ Ερέρα (μέσος). Οι τρεις πρώτοι θεωρούνται βασικότατοι και σαφώς πιο σημαντικοί. Τη θέση του Ουρουγουανού αναμένεται να πάρει ο Φελίπε, στα δεξιά λογικά συνεχίζει ο Γιορέντε, ενώ αριστερά, αντί του Καράσκο, η πιο λογική επιλογή για τον Σιμεόνε είναι ο Σαούλ. 

\r\nΡεπορτάζ:

Τη… φρέναρε κάπως η Σαουθάμπτον, με την οποία κόλλησε στο 1-1 εκτός έδρας το Σάββατο για την Πρέμιερ Λιγκ. Μπήκε με φόρα από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο στάθηκε άτυχη, αφού βρέθηκε πίσω κόντρα στη ροή του αγώνα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στην πρώτη ευκαιρία τους (33’). Η υπεροχή της καρποφόρησε στο 54’, όταν και ισοφάρισε με πέναλτι, ωστόσο στη συνέχεια δεν είχε τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων, παρόλο που είχε τον απόλυτο έλεγχο.

\r\n\r\n

\r\n\r\n


\r\n 

\r\n\r\n

Το κλίμα βάρυνε με την απόφαση του προπονητή Τούχελ, που έκανε αλλαγή στην… αλλαγή τον εξτρέμ Χάντσον-Οντόι (σ.σ. τον έβαλε στο 46’, τον έβγαλε στο 76’), καθώς δεν ήταν ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά του. Συν τοις άλλοις, υποχώρησε εκτός της προνομιούχου τετράδας, όμως υπάρχει και ένα θετικό στοιχείο: διεύρυνε το αήττητο σερί της (4-2-0 στο πρωτάθλημα, 6-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις).
\r\n 

\r\n\r\n

Στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε 1η και αήττητη (4-2-0), παρότι γκέλαρε στην τελευταία αγωνιστική, 1-1 εντός έδρας με την Κράσνονταρ, σε μια αδιάφορη αναμέτρηση. Βρίσκεται για 15η φορά στη φάση των «16» του θεσμού, όπου μετράει 8 προκρίσεις και 6 αποκλεισμούς.
\r\n 

\r\n\r\n

«Είναι ένα μεγάλο τεστ. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο, με έμπειρο προπονητή. Ελπίζω να μας βγάλει τον καλύτερο εαυτό μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια μαχητική ομάδα με καλή ψυχολογία», ανέφερε ο προπονητής Τούχελ, που ανέλαβε προ μηνός αντί του Λάμπαρντ.

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Εκτός μάχης ο πολύτιμος στόπερ Τιάγκο Σίλβα, λογικά διαθέσιμοι ο Χάβερτς (ενδεκαδάτος χαφ), ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Πούλισιτς και ο χρήσιμος φορ Εϊμπραχαμ, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους. Με 3-4-2-1 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Γερμανός τεχνικός.

\r\n","description":"ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΕΛΣΙ| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΕΛΣΙ (2021-02-23) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-02-22T23:13:06+02:00","dateModified":"2021-02-22T23:13:06+02:00","genre":"CHL","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΕΛΣΙ","startDate":"2021-02-23T22:00:00+03:00","endDate":"2021-02-23T00:00+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/to-pio-amfirropo/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ"},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΤΣΕΛΣΙ"},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":"ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ"},{"@type":"SportsTeam","name":"ΤΣΕΛΣΙ"}],"location":{"@type":"Place","name":"ΑΡΕΝΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛΑ (55.634), ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ","address":{"@type":"PostalAddress","name":"ΑΡΕΝΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛΑ (55.634), ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ"}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
ΑΡΕΝΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛΑ (55.634), ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
12° CΣυννεφιασμένος
Cosmote Sport 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip