\r\n\r\n


\r\nΑξιοσημείωτο επίσης πως η βοήθησε αρκετά τους «κίτρινους» η απουσία μεσοβδόμαδων υποχρεώσεων τις τελευταίες εβδομάδες, μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί στην… επιστροφή σε αυτές, ειδικά από τη στιγμή που μετά τη ρεβάνς των προημιτελικών ακολουθεί και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Κυριακή). 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Παρά τις περί του αντιθέτου εκτιμήσεις ο Ματίγια (χαφ, 19/2) όχι μόνο δεν επιστρέφει, αλλά θα μείνει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες ακόμη εκτός δράσης, δεν πρόλαβε και παραμένει νοκ-άουτ ο Γκαρσία (εξτρέμ, 20/0). 

\r\nΡεπορτάζ:

Δεν αδιαφόρησε για το παιχνίδι στον Βόλο τη Δευτέρα. Ο κόουτς Μαρτίνς απέφυγε το εκτεταμένο rotation μετά την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ επί της Αϊντχόφεν, ωστόσο οι δυσκολίες δεν έλειψαν από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι παρά το γρήγορο προβάδισμά τους (4’), ισοφαρίστηκαν γρήγορα (10’) και χρειάστηκε να φτάσουν στο 83’ προκειμένου να ανακτήσουν τα ηνία και να πάρουν το διπλό (2-1), χωρίς στο ενδιάμεσο να έχουν κυριαρχήσει, πιέσει αφόρητα ή δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. 
\r\n
\r\nΤο αποτέλεσμα πάντως μετράει. Και με αυτό τερμάτισαν το σπάνιο επί Μαρτίνς (μόλις η τρίτη φορά που συνέβη) αρνητικό σερί 2 αγωνιστικών, επιστρέφοντας στις νίκες και έτσι αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες τους. Ο,τι πρέπει συνεπώς προκειμένου πλέον να εστιάσουν κυρίως στα επερχόμενα παιχνίδια με την Αρσεναλ στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και δευτερευόντως στο Κύπελλο, αναλόγως τα… κουράγια.
\r\n
\r\nΗ ρεβάνς στο «Βικελίδης» άλλωστε θα είναι το 18ο παιχνίδι που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» μετά την αλλαγή του χρόνου (παίζουν συνεχώς σε αυτό το διάστημα Τετάρτη – Κυριακή) και τους περιμένουν, συμπεριλαμβανομένης και του επαναληπτικού με τον Αρη, άλλα 6 στο υπόλοιπο του Μαρτίου και ως τη διακοπή στο τέλος του μήνα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. 
\r\n 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Μια ακόμη σημαντικότατη απώλεια είχαν οι πρωταθλητές, με τον Σεμέδο (στόπερ, 22/1) να τίθεται νοκ-άουτ για τουλάχιστον έναν μήνα, πλαισιώνοντας στο ιατρικό δελτίο τους Βρουσάι (εξτρέμ, 11/2), Παπαδόπουλο (στόπερ, 3/0). Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής προφανώς για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι Σα (τερμ., 21/0), Βαλμπουενά (χαφ, 17/1), εκ νέου ο προφανώς εκτός πλάνων τη δεδομένη στιγμή, Ντρέγκερ (δ. μπακ-χαφ, 5/0).
\r\n 
\r\n 

\r\n","description":"ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2021-03-04) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-03-03T22:46:22+02:00","dateModified":"2021-03-03T22:46:22+02:00","genre":"ΕΚΥ","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ","startDate":"2021-03-04T20:00:00+03:00","endDate":"2021-03-04T22:00+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/ypervasi-kai-diaxeirisi/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΑΡΗΣ"},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":"ΑΡΗΣ"},{"@type":"SportsTeam","name":"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"}],"location":{"@type":"Place","name":"Κλεάνθης Βικελίδης (22.800) ","address":{"@type":"PostalAddress","name":"Κλεάνθης Βικελίδης (22.800) "}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
Κλεάνθης Βικελίδης (22.800)
502
Cosmote Sport 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip