\r\n\r\n

 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Ουδέν νέο πρόβλημα. Τέταρτο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο βασικός δεξιός μπακ Παβάρ (15/0), ο ενίοτε βασικός χαφ Τολισό (14/1) και ο αναπληρωματικός αριστερός μεσοεπιθετικός Ντάγκλας Κόστα (11/1), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Νιανζού (1/0). Αρχισε προπονήσεις μετά από απουσία οκτώ παιχνιδιών ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νίμπελ (0/0).

\r\nΡεπορτάζ:

Υποδέχτηκε την Αρμίνια Μπίλεφελντ και τη νίκησε με 3-0 την περασμένη αγωνιστική. Ωραίο παιχνίδι έγινε, με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, περισσότερες για την ίδια, αλλά δίχως γκολ. Στο δεύτερο 45λεπτο βρήκε την ευστοχία που της έλειψε και πήρε εύκολα τη νίκη, οργανώθηκε και αμυντικά πιο καλά.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Την Τρίτη η Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την Γκλάντμπαχ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ωραίο παιχνίδι έγινε, πραγματικό ντέρμπι, με ένταση, δύναμη και μερικές καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η ίδια κατάφερε να ευστοχήσει σε μία από αυτές, σε αντεπίθεση στο 66’ και να κρίνει υπέρ της την συνάντηση.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Τώρα γυρίζει στο πρωτάθλημα όπου έχει συμπληρώσει αήττητο τριών παιχνιδιών (2-1-0) και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, σε μικρότερη απόσταση τριών βαθμών πίσω από την τέταρτη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Η ομάδα του Εντίν Τέρζιτς το βρήκε το στιλ που της ταιριάζει. Από το διπλό στη Σεβίλλη ως τώρα, στα «ζόρικα» παιχνίδια διαλέγει τρία κεντρικά χαφ για την διάταξή της, προστατεύει αρκετά καλύτερα την άμυνά της και περιμένει τα κλεψίματα ώστε ο Σάντσο και ο Χάαλαντ να δράσουν. Πιο πειστική η εικόνα της, με ατέλειες βεβαίως. 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Μέσω αυτής της αλλαγής κατάφερε και να κάνει ένα πειστικό παιχνίδι ως γηπεδούχος. Οι κλειστές άμυνες την είχαν δυσκολέψει στα πρώτα της βήματα με τον Τέρζιτς. Την Μπίλεφελντ νίκησε φυσικά, δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε ότι αφήνει οριστικά πίσω τη συγκεκριμένη δυσκολία ούτε ξεχνάμε τα «ροκ» παιχνίδια που είδαμε σε αποστολές εναντίον ομάδων με ικανότητα επίθεσης στον χώρο. 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Εκτός έδρας το ρεκόρ της μετά την αλλαγή προπονητή είναι 3-0-4 στο πρωτάθλημα. Μόνο στη Σάλκε μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν, αλλά και εκεί θα μπορούσε να έχει δεχτεί τέρμα. 

\r\n\r\n

 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Νέες απώλειες ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός ή δεξιός μπακ Πίστσεκ (5/0), ο βασικός αριστερός μπακ Γκερέιρο (20/3), ο βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Σάντσο (21/6) και ο βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Ρέινα (22/3). Τέταρτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ακανζί (19/2), που άρχισε προπονήσεις μα αναμένεται να κριθεί ανέτοιμος, εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός χαφ Βίτσελ (15/0) και ο αριστερός μπακ Σμέλτσερ (0/0).

\r\n","description":"Σημαντικές απουσίες για την Ντόρτμουντ| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"Σημαντικές απουσίες για την Ντόρτμουντ () | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-03-05T23:42:00+02:00","dateModified":"2021-03-05T23:42:00+02:00","genre":"","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ","startDate":"2024-03-28T+03:00","endDate":"2024-03-28T02:00+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/simantikes-apoysies-gia-tin-ntortmoy/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":""},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":""},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":""},{"@type":"SportsTeam","name":""}],"location":{"@type":"Place","name":"ΑΛΙΑΝΤΣ ΑΡΕΝΑ (75.024)","address":{"@type":"PostalAddress","name":"ΑΛΙΑΝΤΣ ΑΡΕΝΑ (75.024)"}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
ΑΛΙΑΝΤΣ ΑΡΕΝΑ (75.024)
593
Cosmote Sport 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip