\r\n\r\n


\r\n
\r\nΠροέρχεται από την παρθενική φετινή ήττα του στο πρωτάθλημα, στο κυριακάτικο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό (1-2), χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να ισοφαρίσει το (δικό του) ρεκόρ με σερί εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα (έμεινε στα 33). Αποτέλεσμα που όπως και να έχει και ανεξαρτήτως αν δεν κοστίζει κάτι βαθμολογικά στους πρωταθλητές δεν παύει να αφήνει σημάδια, ειδικά προσμετρώντας ακριβώς τα 2 παιχνίδια με την Αϊντχόφεν, που εδώ και καιρό αποτελούν τα παιχνίδια της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους». 
\r\n
\r\n«Πραγματικά η PSV είναι μια ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Eίναι πολύ καλά δουλεμένη με επιθετικό ποδόσφαιρο και με παίκτες με πολύ καλή τεχνική και προσόντα. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το ματς για εμάς. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε τόσο επιθετική ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη. Σε αυτό το πρώτο παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς Μαρτίνς εν όψει της πρώτης αναμέτρησης. 
\r\n 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Αρκετά είναι τα θέματα – για τα οποία φυσικά και ρωτήθηκε ο κόουτς Μαρτίνς – που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, ειδικά μεσοαμυντικά. Δεδομένο η τιμωρία του βασικού στόπερ Σεμέδο, με τον νιόφερτο Παπασταθόπουλο εμφανώς ανέτοιμο ακόμη, παρότι ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος στις χτεσινές δηλώσεις του πως θα είναι απολύτως έτοιμος. Εκτός αποστολής έχει μείνει και ο τραυματίας στόπερ Παπαδόπουλος. 
\r\n
\r\nΤο δεύτερο σημαντικό αφορά τον κομβικό αμυντικό χαφ Εμβιλά, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Ηταν και παραμένει δύσκολο να το ξεπεράσει και να αγωνιστεί, σε κάθε περίπτωση θα δοκιμάσει και πριν από τον αγώνα. 
\r\n
\r\nΑπό τη διαθεσιμότητα του Γάλλου θα κριθεί και η διάταξη του Ολυμπιακού. Αν αγωνιστεί, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθούν με 4-3-3, αν όχι με 4-2-3-1 και τα δίδυμα Βαλμπουενά-Φορτούνη και Μασούρα-Βρουσάι να διεκδικούν τις 2 από τις 3 θέσεις της  μεσοεπιθετικής τριπλέτας, με την τρίτη να μοιάζει «καπαρωμένη» από τον επανακάμψαντα από τον τραυματισμό του (και δανεικό από την Αϊντχόφεν), Μπρούμα. 
\r\n 

\r\nΡεπορτάζ:

Εχοντας στον όμιλο, Γρανάδα, ΠΑΟΚ και Ομόνοια, έφτασε στο σημείο να τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο, σημειώνοντας τρεις νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε με εμφατικό τρόπο τον στόχο της, τερματίζοντας πρώτη.
\r\n
\r\nΣτο πρωτάθλημα υπέστη έμφραγμα στο 93’ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντεν Χάαγκ (2-2) και βρίσκεται πλέον στο -6 από την πρωτοπόρο Αγιαξ, έχοντας μάλιστα κι έναν αγώνα περισσότερο. Μαγική εικόνα πάντως το τελικό αποτέλεσμα με την Αϊντχόφεν να δημιουργεί διψήφιο αριθμό ευκαιριών αλλά να παρουσιάζεται άστοχη στην τελική προσπάθεια (35-5 οι τελικές) Την προσεχή Κυριακή θα υποδεχτεί στο «Φίλιπς» τη Φιτέσε.
\r\n
\r\nΕντονη κριτική από τα μέσα ενημέρωσης της Ολλανδίας δέχεται ο τεχνικός Σμιντ, καθώς η Αϊντχόφεν μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Κύπελλο κινδυνεύει να τεθεί από νωρίς και εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. «Είναι φυσιολογικό όποτε κάτι δεν πάει καλά να υπάρχουν παράπονα. Ο Ολυμπιακός έχει κορυφαίους παίκτες με μεγάλες ευρωπαϊκές εμπειρίες. Εχουν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούν να παίξουν με διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Πιο επιθετικά ή με βάθος.
\r\n
\r\nΕίναι μία πρόκληση για εμάς. Πιστεύουμε στην πρόκριση, απλά πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσουμε αλλά και το 0-0 θα ήταν καλό. Θα μετρούσε πολύ ένα εκτός έδρας γκολ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Σμιντ.
\r\n 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Επιστρέφει ο ικανότατος μεσοεπιθετικός Γκέτσε, αλλά το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει από τον πάγκο καθώς ήταν εκτός για περίπου δύο μήνες. Δεν τα κατάφερε ο πολύτιμος εξτρέμ Γκάκπο, νοκ άουτ λόγω ίωσης και ο ταλαντούχος εξτρέμ Ιχατάρεν. Σταθερά απουσιάζουν ο επιθετικός Μαντουέκε και ο κεντρικός αμυντικός Φίερχεφερ.

\r\n","description":"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ (2021-02-18) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-02-17T22:33:22+02:00","dateModified":"2021-02-17T22:33:22+02:00","genre":"EUL","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ","startDate":"2021-02-18T19:55:00+03:00","endDate":"2021-02-18T21:55+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/to-proto-paixnidi-tis-xronias/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":"ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ"},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":"ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"},{"@type":"SportsTeam","name":"ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ"}],"location":{"@type":"Place","name":"Γ. Καραϊσκάκης (33.100), Αθήνα","address":{"@type":"PostalAddress","name":"Γ. Καραϊσκάκης (33.100), Αθήνα"}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
Γ. Καραϊσκάκης (33.100), Αθήνα
2758
Cosmote Sport 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip