ΠΕΤΡΟΣΧΑΡΙΖΑΚΛΗΣ

17/02/18 05:37

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ εύχομαι. Το προηγούμενο Σάββατο πέρασε με μικρό κέρδος για το blog καθώς το Μαγδεμβούργο έβγαλε νωρίς νωρίς το over. H δυάδα δεν πέρασε γιατί η Ιένα έμεινε στο 2-2 με την Λόττε, παρά την νίκη της Καρλσρούης. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

10/02/18 04:45

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ. Το μπλογκ της περασμένης εβδομάδας δεν πήγε καλά, μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που δεν πέρασε τίποτα. Δεν πειράζει όμως, συμβαίνουν αυτά, εμείς συνεχίζουμε την μελέτη και το συνολικό κέρδος από την αρχή της χρονιάς συνεχίζει να υφίσταται.

03/02/18 06:12

Καλησπέρα σε όλους, καλό μήνα και καλό ΣΚ. Την προηγούμενη εβδομάδα η Φορτούνα έδωσε κέρδος στο μπλογκ και έτσι παραμένουμε ψηλά. Οι ομάδες στην Γ Γερμανίας δείχνουν να παίρνουν ρυθμό και πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό μπλογκ.

27/01/18 05:43

Καλησπέρα σε όλους και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο. Το προηγούμενο μπλογκ είχε μικρό κέρδος από τη νίκη της Φορτούνα Κολωνίας και το θετικό πρόσημο από την αρχή της χρονιάς συνεχίζεται. Στο σημερινό κυρίως πιάτο της Dritte Liga θα ασχοληθούμε με τα τρία από τα επτά παιχνίδια. Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε.

20/01/18 05:30

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Δεν τα είπαμε εδώ και καιρό και ο λόγος είναι πως το πρωτάθλημα με το οποίο ασχολούμαι σε τούτη εδώ τη γωνία είχε διακοπή. Το πρώτο μισό της σεζόν έδωσε μεγάλο κέρδος στο μπλογκ καθώς είμαστε στο +3975,15 μονάδες με Yield 38,9%.  Ξεκίνημα λοιπόν μετά από 5 εβδομάδες με τις ομάδες να μην έκαναν πολλές μεταγραφές, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ρεπορτάζ, ενώ οι μισές προετοιμάστηκαν σε Ισπανία και Τουρκία. Πάμε να δούμε όμως τι θα επιλέξουμε για το σημερινό μπλογκ.

16/12/17 06:27

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ  να έχουμε. Η σημερινή στήλη θα είναι η τελευταία πιθανότατα καθώς η Γ Γερμανίας διακόπτεται και επιστρέφει μετά τα μέσα Γενάρη. Όμως θα τα πούμε από εδώ και για μεταγραφές, προετοιμασία των ομάδων και αν προκύψει κάτι καλό από κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Στο τελευταία μπλογκ δεν πήγαμε και τόσο καλά, όμως αυτό δεν μας σταματάει και το yield έχει φτάσει στο 35,80%. Θα τα πούμε και αναλυτικά άλλη στιγμή για τις επιδόσεις του μπλογκ, πάμε προς το παρόν να δούμε τι έχει το σημερινό κουπόνι.

09/12/17 06:00

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ. Φτάσαμε αισίως στην 19η αγωνιστική της Γ Γερμανίας που συνεπάγεται την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στην τελευταία στήλη είχαμε ένα μικρό κέρδος, ας όψεται η Καρλσρούη που έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να μας δώσει το απόλυτο. Πάμε να δούμε όμως το σημερινό πρόγραμμα.

02/12/17 05:24

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Το μπλογκ το προηγούμενο Σάββατο πήγε για μια ακόμη φορά καλά καθώς με τις νίκες των Βέχεν και Μαγδεμβούργου επέστρεψε σημαντικό κέρδος και όπως βλέπετε στο κάτω μέρος του κειμένου είμαστε στο +3527,65 μονάδες. Θετικό πρόσημο όμως δεν πανηγυρίζουμε, συνεχίζουμε το σωστό διάβασμα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Περισσότερα στατιστικά θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε κατά την διάρκεια της διακοπής. Πάμε να δούμε το σημερινό κουπόνι.

25/11/17 05:15

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Το προηγούμενο μπλογκ είχε και πάλι κέρδος αφού με την δυάδα μας επιστράφηκαν συνολικά 196 μονάδες, αν βγάλουμε τις μονάδες που παίξαμε. Πάμε να δούμε τι υπάρχει στη 17η αγωνιστική της Dritte Liga.

18/11/17 05:36

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Πριν ξεκινήσω τα αμιγώς στοιχηματικά, θα ήθελα να εκφράσω τα συλληπητήριά μου στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν στη Μάνδρα Αττικής λόγω των πλημμυρών (!) και να πω σε αυτούς που έχασαν τα σπίτια τους πως υγεία να έχουν και όλα θα φτιαχτούν, όσο δύσκολο κι αν διαβάζεται κάτι τέτοιο. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την βαθιά οργή μου για τον ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό που τόσα χρόνια καταστρέφει αντί να βελτιώνει και περιμένω να αποδοθούν ευθύνες εκεί που ανήκουν. Πάμε στα ασήμαντα τώρα, στο στοίχημα. Ερχόμαστε από διακοπή, την τελευταία για αυτό το έτος και μέχρι την διακοπή του χειμώνα θα πάμε σερί για ένα μήνα και κάτι. Προσεκτικά σε αυτή την αγωνιστική, θα αρχίσουμε να φορτσάρουμε και εμείς όπως και οι ομάδες από την επόμενη. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

04/11/17 08:15

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Την περασμένη εβδομάδα η στήλη μας έφερε ένα μικρό κέρδος με τη νίκη της Φορτούνα Κολωνίας. Συνεχίζεται το θετικό πρόσημο του φετινού μπλογκ, αναλυτικά μπορείτε να δείτε τι ισχύει στο τέλος του κειμένου. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε σήμερα.

28/10/17 07:30

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Την περασμένη εβδομάδα η στήλη πήγε εξαιρετικά καθώς Βέχεν και Πάντερμπορν μας έδωσαν επιστροφή 1005 μονάδων. Δεν ενθουσιαζόμαστε, συνεχίζουμε και πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια του κουπονιού.

21/10/17 07:14

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Η προηγούμενη στήλη είχε μια μικρή ζημία όμως το πρόσημο μας είναι θετικό μέχρι τώρα τη φετινή χρονιά. Πάμε να δούμε τι έχουμε για τη σημερινή στήλη.

14/10/17 08:52
Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Επιστρέψαμε μετά τη διακοπή. Την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε το 2Χ2 με επιστροφή 1200 μονάδων. Πάμε στα φρέσκα όμως, με δύο παιχνίδια να μας απασχολούν.
30/09/17 09:27

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Πέρασαν αρκετές μέρες από την τελευταία στήλη που δυστυχώς δεν πήγε καλά, με το over της Κέμνιστερ να μας φέρνει ένα μικρό κέρδος αλλά στο σύνολο ήμασταν μείον. Πάμε παρακάτω όμως να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

23/09/17 10:54
Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Μεσοβδόμαδα η επιλογή μας με το διπλό της Ααλεν δεν πέρασε αν και ήταν καλύτερη, μένοντας στο 1-1. Συνεχίζουμε με το πρόγραμμα να μην είναι εξαιρετικό αλλά μπορούν να βγουν επιλογές.
20/09/17 11:30

Καλησπέρα σε όλους. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα τα λέμε από αυτή τη γωνία καθώς έχουμε εμβόλιμη στη Γ' Γερμανίας. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα στο χθεσινό πρώτο πιάτο της 9ης αγωνιστικής με την επιλογή της Τσβίκαου να μην επιβεβαιώνεται. Εχουμε άλλα 5 παιχνίδια σήμερα, όμως εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με ένα από αυτά.

19/09/17 10:23

Καλησπέρα σε όλους. Ομορφα κύλησε το Σαββατοκύριακο, αν και στη Γ' Γερμανίας δεν υπήρξαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο τελευταίο blog πέρασε μόνο ο άσος της Πάντερμπορν, όμως οι «μουσάτοι» έφεραν επιστροφή 160 μονάδων περιορίζοντας τη χασούρα. Παραμένει πάντως θετικό το πρόσημο. 

16/09/17 08:38
Καλησπέρα σε όλους και να έχετε ένα όμορφο Σ/Κ. Στην τελευταία στήλη πέρασε μόνο το διπλό της Πάντερμπορν και όχι η δυάδα που είχα προτείνει, όμως το 3.50 της πρωτοπόρου μάς έδωσε σημαντικό κέρδος 350 μονάδων. Αυτός είναι ο λόγος που από την αρχή αυτής εδώ της επικοινωνίας μας σάς λέω πόσο σημαντική είναι η απόδοση της επιλογής μας. Με λίγα λόγια, πέρασαν 1/3 επιλογές μου, αλλά ήμουν κερδισμένος. Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.
09/09/17 09:20

Καλησπέρα σε όλους και να έχετε όμορφο ΣΚ. Καιρό έχουμε να τα πούμε λόγω διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Την τελευταία φορά που γράφτηκε στήλη σε αυτή εδώ τη γωνιά, τα πήγαμε απλώς καλά, καθώς πέρασε μόνο η μία από τις δύο επιλογές. Η Οσναμπρικ κέρδισε στο ντέρμπι τη Λόττε και μας έδωσε μικρό κέρδος, ενώ η Ααλεν ισοφαρίστηκε από την Ερφουρτ σε μία από τις δύο ευκαιρίες που είχε η φιλοξενούμενη. Ετσι χάσαμε το απόλυτο. Η απόδοση της Οσναμπρικ όμως μας έδωσε το κέρδος, και είναι αυτό που σας λέω από την πρώτη στήλη ότι σημασία έχει η απόδοση. 

Σελίδες