ΠΕΤΡΟΣΧΑΡΙΖΑΚΛΗΣ

30/05/18 11:15

Χαιρετώ όλη την παρέα από την αλλοπρόσαλλη -ως προς τον καιρό- τελευταία Θεσσαλονίκη που θυμίζει Λονδίνο με τη συχνότητα που βρέχει. Σήμερα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ για τη φετινή σεζόν  με την κατηγορία που μου εμπιστεύτηκαν οι άνθρωποι της Kingbet να αναλάβω τον Σεπτέμβριο του 2016.

12/05/18 04:30

Καλησπέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Η περασμένη εβδομάδα στο blog πήγε καλά με την Μέπεν να μας δίνει κέρδος. Πάμε στα σημερινά, στην τελευταία αγωνιστική της κατηγορίας. Είναι το τελευταίο μπλογκ και θα πάμε με χαλαρή μίζα καθώς όλα τα παιχνίδια της 38ης αγωνιστικής δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εψαξα και βρήκα με αξία παρά την αδιαφορία καθώς παίζουν φορμαρισμένες και ποιοτικές ομάδες κόντρα σε πεσμένες και ντεφορμέ. Υπό κανονικές συνθήκες τα διπλά που προτείνω  θα είχαν πολύ μικρότερες αποδόσεις.

05/05/18 04:30

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Η περασμένη εβδομάδα δεν ήταν καλή και ευτυχώς το Μαγδεμβούργο κέρδισε και μείωσε τη χασούρα μας. Πάμε όμως σε αυτή την 37η αγωνιστική, την προτελευταία αυτού του τεράστιου μαραθωνίου της Dritte Liga που ξεκίνησε στα μέσα Ιούλη και ολοκληρώνεται την άλλη εβδομάδα. Ολα τα παιχνίδια είναι σήμερα στις 14.30 και εγώ ξεδιάλεξα τα δύο καλύτερα βάσης απόδοσης.

28/04/18 05:05

Χαιρετώ την παρέα του Kingblog και εύχομαι να έχουμε όλοι ένα υπέροχο σαββατοκύριακο. Την προηγούμενη εβδομάδα το blog δεν πήγε καθόλου καλά αφού είχαμε απώλεια 800 μονάδων όμως βρισκόμαστε ακόμη σε θετικό πρόσημο, με το yield να βρίσκεται στο 17,68%. Πάμε όμως να δούμε τι έχει το σημερινό πρόγραμμα από την Γ Γερμανίας.

21/04/18 05:00

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Στο περασμένο μπλογκ πήγαμε εξαιρετικά αφού πέρασαν και τα δύο μονά και η δυάδα δίνοντάς μας 1098 μονάδες καθαρού κέρδους. Οσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος οι επιλογές θα μειώνονται όμως θα προτιμήσω κάποια ειδικά στοιχήματα από το να προτείνω σημεία που θεωρώ πως δεν έχουν αξία. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.

14/04/18 05:00

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Ελπίζω να περάσετε όμορφα το Πάσχα γιατί τέτοιες γιορτές είναι να τις περνάμε όμορφα με τις οικογένειές μας. Στα στοιχηματικά, το προηγούμενο blog δεν πήγε και πολύ καλά, αφού μόνο το Over 3,5 της Πάντερμπορν πέρασε με σχετική ευκολία. Οσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος τα πράγματα, ενδιαφέρον έχει μόνο η κορυφή.

07/04/18 04:15

Καλησπέρα σε όλους και καλή Ανάσταση να έχουμε. Εύχομαι σε όλους ΥΓΕΙΑ πάνω απ’όλα και να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στα δικά μας, το προηγούμενο μπλογκ έφερε κέρδος αν και η Βέχεν έχασε και θα κάναμε το απόλυτο. Η δυάδα όμως πέρασεκ αι έδωσε σημαντικό κέρδος. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε τρία παιχνίδια, πιο συγκεκριμένα σε τρία μονά πονταρίσματα.

31/03/18 04:30

Καλησπέρα σε όλους, καλό σαββατοκύριακο και καλό Πάσχα εύχομαι. Εμείς τα είπαμε από αυτήν εδώ τη γωνία την περασμένη εβδομάδα όμως τα πράγματα δεν κύλησαν καλά. Δεν έγινε κάτι, συνεχίζουμε έχοντας μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αφού είμαστε στην 32η αγωνιστική. Χωρίς άλλα περιττά λόγια, πάμε να δούμε τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε στο σημερινό μπλογκ.

24/03/18 07:33

Καλησπέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Ελπίζω όλοι να περνάτε καλά, να έχετε υγεία και να κάνετε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Στα στοιχηματικά τώρα, το προηγούμενο μπλογκ πήγε μέτρια με μόνο το over της Ουντερχάκινγκς με τους Κίκερς να περνάει. Το πρόσημο παραμένει θετικό και πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό κουπόνι.

17/03/18 04:25

Χαιρετώ όλη την παρέα, καλό σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους. Το προηγούμενο blog πήγε εξαιρετικά με επιστροφή 945 μονάδων και το yield της στήλης να βρίσκεται στο 24,4%. Στη Γερμανία ο χιονιάς χτύπησε και πάλι στα μέσα Μάρτη για αυτό όπως θα δείτε και στις αναλύσεις το παιχνίδι Ιένα-Μαγδεμβούργο αναβλήθηκε. Πάμε να δούμε τις επιλογές του σημερινού μπλογκ.

10/03/18 05:16

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Το μεσοβδόμαδο blog δεν πήγε καλά καθώς είχαμε μόνο ζημία όμως το θετικό πρόσημο των +2.716,48 μονάδων παραμένει και μας κρατάει ψηλά. Με δύο μονά θα ασχοληθώ και στη σημερινή στήλη, πάμε να δούμε τι έχει το κουπόνι.

07/03/18 08:22

Γεια σας και πάλι, τα λέμε πολύ γρήγορα αυτή τη φορά. Στο χθεσινό μπλογκ είχαμε μια αναβολή στο Ιένα-Κίκερς, ενώ το Μαγδεμβούργο δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά του. Με λίγα λόγια δεν πήγαμε καλά και σήμερα περιμένουμε κάτι καλύτερο. Πάμε να δούμε όμως τι έχει το δεύτερο πιάτο της 28ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Γ Γερμανίας.

06/03/18 09:15

Καλησπέρα σε όλους, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Δεν τα είπαμε από αυτήν εδώ τη γωνιά το περασμένο Σάββατο καθώς ο καιρός είχε άλλες διαθέσεις με τρία παιχνίδια να αναβάλλονται λόγω του παγετού, έτσι μπορούσατε να δείτε τις εκτιμήσεις μου στις αναλύσεις της κατηγορίας. Το blog γράφεται για τα καλύτερα σημεία της αγωνιστικής και όταν έχεις δύο εκτιμήσεις τι να γράψεις; Με το ζόρι δεν θα προτείνω τίποτα για αυτό και τα λέμε σήμερα. Εμβόλιμη έχουμε λοιπόν στη Γ Γερμανίας, φτάσαμε κιόλας στην 28η αγωνιστική. Πολύ σας κούρασα όμως για αυτό πάμε στο δια ταύτα.

24/02/18 07:09

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ εύχομαι. Η προηγούμενη εβδομάδα δεν πήγε και πάλι καλά, για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά δεν είναι καλά δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα, όμως το over του Μαγδεμβούργου μετρίασε τη χασούρα. Πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό κουπόνι.

17/02/18 05:37

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ εύχομαι. Το προηγούμενο Σάββατο πέρασε με μικρό κέρδος για το blog καθώς το Μαγδεμβούργο έβγαλε νωρίς νωρίς το over. H δυάδα δεν πέρασε γιατί η Ιένα έμεινε στο 2-2 με την Λόττε, παρά την νίκη της Καρλσρούης. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

10/02/18 04:45

Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ. Το μπλογκ της περασμένης εβδομάδας δεν πήγε καλά, μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που δεν πέρασε τίποτα. Δεν πειράζει όμως, συμβαίνουν αυτά, εμείς συνεχίζουμε την μελέτη και το συνολικό κέρδος από την αρχή της χρονιάς συνεχίζει να υφίσταται.

03/02/18 06:12

Καλησπέρα σε όλους, καλό μήνα και καλό ΣΚ. Την προηγούμενη εβδομάδα η Φορτούνα έδωσε κέρδος στο μπλογκ και έτσι παραμένουμε ψηλά. Οι ομάδες στην Γ Γερμανίας δείχνουν να παίρνουν ρυθμό και πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό μπλογκ.

27/01/18 05:43

Καλησπέρα σε όλους και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο. Το προηγούμενο μπλογκ είχε μικρό κέρδος από τη νίκη της Φορτούνα Κολωνίας και το θετικό πρόσημο από την αρχή της χρονιάς συνεχίζεται. Στο σημερινό κυρίως πιάτο της Dritte Liga θα ασχοληθούμε με τα τρία από τα επτά παιχνίδια. Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε.

20/01/18 05:30

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Δεν τα είπαμε εδώ και καιρό και ο λόγος είναι πως το πρωτάθλημα με το οποίο ασχολούμαι σε τούτη εδώ τη γωνία είχε διακοπή. Το πρώτο μισό της σεζόν έδωσε μεγάλο κέρδος στο μπλογκ καθώς είμαστε στο +3975,15 μονάδες με Yield 38,9%.  Ξεκίνημα λοιπόν μετά από 5 εβδομάδες με τις ομάδες να μην έκαναν πολλές μεταγραφές, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ρεπορτάζ, ενώ οι μισές προετοιμάστηκαν σε Ισπανία και Τουρκία. Πάμε να δούμε όμως τι θα επιλέξουμε για το σημερινό μπλογκ.