ΠΕΤΡΟΣΧΑΡΙΖΑΚΛΗΣ

09/12/18 04:49

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή εύχομαι. Η χθεσινή μέρα ήταν εξαιρετική για το Kingblog καθώς για τρίτη συνεχή φορά πήγαμε στο ταμείο, μειώνοντας αρκετά τη χασούρα που υπάρχει από την υπόλοιπη χρονιά. Συνεχίζουμε όμως και πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

08/12/18 05:09

Η χθεσινή μέρα πήγε εξαιρετικά, με την Πλζεν να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της από το πρώτο δεκάλεπτο και να μας χαρίζει μια εξαιρετική απόδοση. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

07/12/18 06:30

Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ να έχετε. Την Δευτέρα στην τελευταία στήλη τα πήγαμε εξαιρετικά καθώς η Σλάβια πέρασε με over από την έδρα της Οπάβα και μας έδωσε σημαντικό κέρδος. Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με το πρωτάθλημα Τσεχίας.

03/12/18 05:00

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Χθες δεν ανέβασα blog γιατί δεν πίστευα τρελά καμιά επιλογή, ίσως μόνο η Καρλσρούη μου έκανε κλικ που τελικά κέρδισε. Συνήθως δεν ανεβάζω blog Δευτέρα, αλλά όπως σας έχω πει από την αρχή της χρονιάς, όταν υπάρχουν πάνω από δύο παιχνίδια στις κατηγορίες που ασχολούμαι, τότε μπορεί να υπάρξει και blog. Αν υπάρχει ένα παιχνίδι, τότε το διαβάζετε στην ανάλυση της κατηγορίας. Το ίδιο ισχύει και αν υπάρχουν δύο και στο ένα έχω δώσει No Bet.

01/12/18 06:00

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακό εύχομαι. Το τελευταίο blog την περασμένη Κυριακή ήταν εξαιρετικό. Είπαμε πως θα πάμε συντηρητικά μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά έχουμε ξεκαθαρίσει πως όταν υπάρχουν ευκαιρίες θα τις ποντάρουμε. Αυτό θα γίνει και σήμερα στο σύστημα που επέλεξα, με τρεις επιλογές. Πάμε να τις δούμε.

25/11/18 06:00

Καλημέρα σε όλους και σας εύχομαι μια όμορφη Κυριακή. Για μένα αυτή η περίοδος παραμένει κακή στοιχηματικά αφού και χθες πέρασε μόνο μία επιλογή και δεν μειώσαμε τη χασούρα της χρονιάς. Δεν ξέρω αν το διάβασμά μου είναι λάθος, αν είναι η ατυχία που φταίει καθώς δεν παίζω εγώ ποδόσφαιρο αλλά οι ποδοσφαιριστές αλλά η κακοτυχία δεν λέει να με εγκαταλείψει.

24/11/18 05:00

Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Η διακοπή γέμισε τις μπαταρίες μας και καθάρισε το μυαλό μας ενόψει ενός γεμάτου μήνα μέχρι τα Χριστούγεννα. Πάμε να δούμε γρήγορα τις σημερινές επιλογές.

11/11/18 05:08

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή Κυριακή εύχομαι. Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε με καλούς οιωνούς αλλά δεν κατέληξε καλή, καθώς μόνο η Λίμπερετς πέρασε από τις τρεις επιλογές. Πάμε στα γρήγορα να δούμε τα παιχνίδια.

10/11/18 03:57

Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Φτάσαμε μια ανάσα πριν την τελευταία διακοπή για τις Εθνικές ομάδες στο 2018 και είναι ευκαιρία να ανακάμψουμε πριν πάρουμε μερικές απαραίτητες ανάσες. Την περασμένη εβδομάδα η Αούστρια δεν μας τα είπε καλά καθώς έχασε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της και έτσι χάσαμε τη δυάδα. Πάμε στα σημερινά να δούμε τι έχουμε κρατήσει.

04/11/18 06:00

Καλημέρα σε όλη την παρέα, εύχομαι μια όμορφη Κυριακή. Η χθεσινή μέρα ήταν κακή για μια ακόμη φορά. Το ματς της Μούνστερ έληξε 0-0 άρα δεν μπορώ να έχω παράπονα καθώς μάλλον το διάβασμα ήταν λάθος. Στο Μπάνικ-Πλζεν όμως, η ατυχία μου «χτύπησε» και πάλι την πόρτα αφού οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν και ένα χαμένο πέναλτι. Τέλος πάντων πολλά είπα, πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

03/11/18 05:00

Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Επιτέλους έφυγε ο Οκτώβρης που στοιχηματικά ήταν πολύ κακός με αποκορύφωμα το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Πάμε γρήγορα γρήγορα να δούμε τις δύο σημερινές επιλογές.

28/10/18 02:43

Καλημέρα σε όλους, εύχομαι να έχουμε μια όμορφη Κυριακή. Η χθεσινή μέρα και πάλι δεν ήταν καλή, με εξαίρεση την Αλταχ που μας έδωσε πίσω το ποντάρισμά μας, και συνεχίζω να περιμένω πότε θα τελειώσει ο Οκτώβριος. Μέχρι τότε πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό κουπόνι.

27/10/18 04:30

Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Πλησιάζει στο τέλος του και ο Οκτώβρης, να φύγει και να μην ξανάρθει καθώς στοιχηματικά ήταν πολύ κακός. Στην τελευταία στήλη δεν πέρασε η Σανκτ Πόλτεν και βύθισε την κάβα ακόμη πιο κάτω. Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

21/10/18 03:00

Καλημέρα σε όλη την παρεά. Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ κακή αφού αμφότερες οι επιλογές μου δεν πέρασαν. Και αν στο ματς της Οσναμπρικ δεν είχα εικόνα, σε αυτό της Σάλτσμπουργκ έγινε το δύσκολο (βγήκε το g/g μέσα σε δύο λεπτά) αλλά δεν έγινε το εύκολο. Δεν βγήκε δηλαδή ο άσος, αν και οι «ταύροι» είχαν 25 τελικές (7 στον στόχο), δοκάρι στο τέλος, 70% κατοχή και 17 κόρνερ. Αρα δεν ήταν θέμα διαβάσματος αλλά θέμα ατυχίας. Πολύ μακρηγόρησα όμως, πάμε να δούμε το σημερινό παιχνίδι.

20/10/18 04:34

Χαιρετώ την παρέα και εύχομαι να έχουμε όλοι ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Επιστροφή λοιπόν μετά την διακοπή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς κάποιες ομάδες θα έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.

07/10/18 05:30

Καλημέρα σε όλους, εύχομαι μια όμορφη Κυριακή. Η χθεσινή μέρα δεν ήταν καλή για το blog και η κακοδαιμονία μας συνεχίζεται. Μόνο η Οσναμπρικ πέρασε από τις τρεις χθεσινές επιλογές και μείωσε τη χασούρα. Πάμε στα σημερινά όπου θα ασχοληθώ με μια δυνατή επιλογή και με ένα fun bet.

06/10/18 07:00

Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε. Οι τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήταν καλές για τη στήλη με τελευταίο το περασμένο σαββατοκύριακο που «κοκκίνισε» ο τόπος. Τελευταία αγωνιστική πριν τη δεύτερη διακοπή των Εθνικών ομάδων και πάμε να δούμε τα τρία παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν.

30/09/18 07:00

Χαιρετώ την παρέα, εύχομαι να περάσετε όλοι μια τέλεια Κυριακή. Στα στοιχηματικά τα δικά μας, χθες η μέρα δεν ήταν καλή και η Σάλτσμπουργκ με το combo απλά μείωσε τη χασούρα. Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια, μονά και τα δύο.

29/09/18 06:30

Χαιρετώ την παρέα και σας εύχομαι καλό ΣΚ. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε κέρδος στη στήλη καθώς η Οσναμπρικ κέρδισε και μας έδωσε +315 μονάδες. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις επιλογές, εξηγώ στο τέλος τον τρόπο πονταρίσματος.

23/09/18 04:45

Καλημέρα σε όλους, εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή. Η χθεσινή μέρα πήγε σχεδόν εξαιρετικά σε στοιχηματικό επίπεδο αφού πέρασαν τα μονά της Μλάντα, με τον Κομλιτσένκο να παίρνει το όπλο του όπως γράψαμε στον χθεσινό τίτλο, και την Σανκτ Πόλτεν να μας πληρώνει τον άσο. Λίγο έλειψε για να κάνουμε το απόλυτο αλλά η Ουντερχάκινγκ παρότι επέστρεψε δύο φορές στο παιχνίδι, έμεινε στο 3-3. Το κέρδος βγήκε όμως για την στήλη, αυτό είναι το σημαντικό. Συνεχίζουμε με δύο παιχνίδια.

Σελίδες