BETSHOW

22/10/17 13:50

Με το ντέρμπι της Βερόνα ανάμεσα στην Κιέβο και την Ελλάς Βερόνα ξεκινάει το κυριακάτικο πρόγραμμα της Serie A.21/10/17 12:32
Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που θέλει ψυχή, υπομονή, καθαρό μυαλό και τίποτα δεν κρίνεται στα 100 μέτρα. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι το απρόβλεπτο του παιχνιδιού. Δεν ξέρεις ποτέ και πότε θα σου κάνει τα κέφια. Έτσι λοιπόν εμείς μετά το κουτουλίδι στο Europa, συνεχίσαμε με την ίδια δύναμη και ψυχολογία σε μια μέρα θεωρητικά όχι εμπορική και βγάλαμε μια ωραιότατη 5άδα με απόδοση 51!
 
28/09/17 14:32

Με πολλά σημαντικά παιχνίδια και σήμερα ο σημερινός μας νταλγκάς. Το Europa League δεν έχει σίγουρα τη λάμψη του Τσου Λου, αλλά συνήθως έχει περισσότερες στοιχηματικές επιλογές. Μετά το σχετικό ξεκαθάρισμα καταλήξαμε συνολικά εννέα σημεία. 

21/09/17 16:00

Η εμβόλιμη 5η αγωνιστική στην Primera Division κλείνει με τρία παιχνίδια που αξίζουν της προσοχής μας στοιχηματικά. Σημεία βγάζει και η Σκανδιναβία τόσο στην Νορβηγία αλλά και στην Σουηδία. Πάμε όμως να τα βάλουμε στην σειρά και να ξεχωρίσουμε τις τελικές μας επιλογές.

20/09/17 15:00

Η εμβόλιμη αγωνιστική σε Ισπανία και Ιταλία κατά κύριο λόγο, αλλά και τα πρωταθλήματα σε Σουηδία και Ελβετία μάς αναγκάζουν να ασχοληθούμε σοβαρά με το σημερινό πρόγραμμα. Το στοιχηματικό μενού θυμίζει Σαββατοκύριακο, ωστόσο θέλει προσοχή, καθώς αρκετοί προπονητές θα προτιμήσουν εκτεταμένα rotation. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα σημεία που ξεχωρίσαμε από τον νταλγκά μας.

03/09/17 12:31

Η φετινή Serie B θεωρείται από τους Ιταλούς ως η πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών.

Λόγω των δυνατών ονομάτων των ομάδων αλλά και της υψηλής ποιότητας αρκετών ποδοσφαιριστών ορισμένοι αναλυτές του πρωταθλήματος, μάλλον με ολίγη υπερφίαλη διάθεση, τη χαρακτήρισαν «Serie A2», θέλοντας να καταδείξουν πως οι διαφορές της με τη Serie A, που ήταν χαοτικές τα προηγούμενα χρόνια, έχουν μειωθεί.

Δυστυχώς όμως η τρέχουσα αγωνιστική δεν είναι η ιδανικότερη για στοιχηματισμό, καθώς η δυναμική των ομάδων είναι αλλοιωμένη λόγω των απουσιών διεθνών παικτών με τις εθνικές ομάδες.

02/09/17 13:55

Αναντίρρητα είναι αξιομνημόνευτο το γεγονός πως η Ιρλανδία με τη Γεωργία έχουν τεθεί αντιμέτωπες συνολικά οκτώ φορές στην προϊστορία και οι Ιρλανδοί μετρούν 8/8 νίκες. Τα τρία διπλά τους, μάλιστα, επί γεωργιανού εδάφους ήταν με σκορ 1-2.

01/09/17 12:32

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης ανάμεσα στη Δανία που παίζει τα ρέστα της για να μείνει στο κόλπο της δυάδας και την Πολωνία που θέλει να κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλο. Η φιλοξενούμενη δείχνει καθόλη τη διάρκεια των προκριματικών ότι βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από όλους. Η Δανία βρήκε ρυθμό την κατάλληλη στιγμή και για να φτάσει στη νίκη οφείλει να ρισκάρει. Το καλοπληρωμένο over βγάζει μάτια.

31/08/17 13:25

Είναι κάποια παιχνίδια, που οφείλεις να κάνεις την δουλειά σου, αθόρυβα, χωρίς να ιδρώσεις και να κουραστείς, αλλά η γκέλα απαγορεύεται. Κάπως έτσι είναι το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Εσθονία. Η νίκη μοιάζει αυτονόητη, αλλά δεν έρχεται χωρίς προσπάθεια. Το μυαλό όλων μπορεί να περιμένει λίγο, καθώς το παιχνίδι με το Βέλγιο είναι το πλέον κομβικό, αλλά πρώτα πρέπει να γίνει η δουλειά με τους Εσθονούς. Λογικά δεν θα χουμε πρόβλημα. Η «επαγγελματική» νίκη είναι αυτοσκοπός. Τα τρία πονταλάκια και η συντήρηση ενόψει των Βέλγων.

26/08/17 14:23

Χωρίς ανάσα συνεχίζουμε λίγο πριν την πρώτη μεγάλη διακοπή των πρωταθλημάτων. Η συγκεκριμένη περίοδος το ξαναγράφουμε δεν είναι ιδανική για στοίχημα. Πολλές αλλαγές της τελευταίας στιγμής, σχεδόν καθόλου φόρμα και κάποιες ομάδες ξεζουμισμένες από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, αποτελούν γρίφους τη δεδομένη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση ο νέος μας νταλγκάς έχει σημεία και επιλογές για όλα τα γούστα, ωστόσο οφείλουμε να κρατάμε μικρό καλάθι. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα σημεία που ξεχωρίσαμε για το ενθετάκι μας.