ΑΝΤΩΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

14/09/17 06:27

Στοιχηματικά, το Γιουρόπα, ειδικά σε τέτοια φάση, ειδικότερα πρώτες αγωνιστικές, δεν μου αρέσει. Εύκολα χάνεσαι στα πολλά ματς. Μοιραία, εκεί που ξέρω στρέφομαι. Και καταπιάνομαι δηλαδή απόψε με δύο παιχνίδια που ασχολήθηκα ρεπορταζιακά στην εφημερίδα και στο site.

28/05/17 06:51

Συμφωνώ. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα σημεία της ημέρας, τα popular bets όπως λέγονται στα… νεοελληνικά. Το σκεφτόμουν χτες βλέποντας την πέραση που είχαν τα «διπλά» της Αντάλιασπορ (κυρίως) και της Ακίσασπορ. Το σημαντικό βέβαια έγκειται στο πως γίνονται popular, εμπορικά, σαρώνοντας κάθε στήλη και κάθε πρόταση. Συνήθως έχει να κάνει με την απλούστευση. Για παράδειγμα στο συγκεκριμένο σημείο της χρονιάς: κίνητρο ένας, αδιάφορος ο άλλος, τέλος. Και αυτό φτάνει. Και συνήθως αρκεί να κουβαδιάσει κόσμο και ντουνιά, ανεξαρτήτως της «μαζικότητας» των πονταρισμάτων.

27/05/17 07:39

H ρουτίνα της (κάθε) μεταμεσονύχτιας Τετάρτης, δεδομένη. Σάρωμα των sites, τσεκάρισμα ειδήσεων, γράψιμο για την King Bet της Παρασκευής. Από τα αγωνιστικά, διάκριση σημείων και μετά, αξιολόγηση τους βάσει των προσφερόμενων αποδόσεων τόσο από τους Τούρκους book όσο και από τους υπόλοιπους.

06/05/17 03:07

Ξεκινάω αποκλείοντας.

Δεν παίζω Γαλατά. Δεν την εμπιστεύομαι και ας ρίξει δέκα! Ούτε η παντελώς αδιάφορη Κασίμπασα αλλάζει το σκεπτικό μου, ούτε το επηρεάζει το γεγονός πως το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Δεν ακουμπάω ούτε Κόνιασπορ – Αλάνιασπορ. Δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα η Κόνιασπορ, δεν παίζει καλά τελευταία, στην Αλάνιασπορ επιστρέφει ο Λοβ, κάτι που ίσως θα ήταν ένας καλός λόγος για κόντρα του άσου, αλλά ας πάει στην ευχή και αυτό.

Τι … μαγειρεύω λοιπόν;