Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

11.09.22|02:13

Μιχαήλ Τιάπκοφ Μιχαήλ Τιάπκοφ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ποιος να το περίμενε...

προγνωστικά-στοιχήματος-ποιος-να-το-π-7469

Όταν το πρωτάθλημα ξεκίνησε στην Ουκρανία υπήρχε ένα και μόνο φαβορί για τον τίτλο: η Ντινάμο Κιέβου. Και ο λόγος ήταν απλός, καθώς κατάφερε να κρατήσει τον προπονητή (Λουτσέσκου) και τον κορμό, που αποτελούνταν από Ουκρανούς. Τα πράγματα, όμως, αποδεικνύονται πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις προσδοκίες στα προγνωστικά στοιχήματος και σε σχέση με αυτά που συνεχίζει να δείχνει στην Ευρώπη.

[fonbet_desktop keimeno_etaireias=”Η Fonbet αλλάζει το παιχνίδι με ενισχυμένες αποδόσεις” width=”100%”]

Προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις αγωνιστικές, τρεις ισάριθμες ήττες με κακές εμφανίσεις και το Γιουρόπα Λιγκ στη μέση! Η κούραση, λοιπόν, είναι δεδομένη για μία ομάδα, που μέχρι το καλοκαίρι δεν είχε δώσει επίσημο παιχνίδι και βλέπει ξαφνικά τις απουσίες να μαζεύονται. Σοβαρά τραυματίστηκε ο μέσος Σαπαρένκο, ο κίπερ Μπουσάν έχει πρόβλημα στο γόνατο, ο στόπερ Ζαμπάρνι δίνεται αμφίβολος, ενώ θέμα έχει και ο φορ Μπισέντιν. Τρεις ή τέσσερις βασικοί, λοιπόν, εκτός για το ματς με τη Λβιβ, που έχει ξεκινήσει πολύ καλύτερα τη σεζόν και θα παίξει… ταμπούρι.

Χωρίς καθαρόαιμο φορ, με αλλαγές στην ενδεκάδα και με πρόβλημα εντός των συνόρων η Ντινάμο κόντρα σε μία κλειστή άμυνα και το under πληρώνει πολύ καλά. Τόσο, που βρίσκουμε αξία στην επιλογή under 3 ασιατικό στο 1.82 στη Stoiximan. Με καλύπτει απόλυτα στο Ντιναμό Κιέβου – Λβιβ.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στοίχημα και κινητό πάνε μαζί τώρα” width=”100%”]

Προγνωστικά Ελβετίας

Δεύτερη επιλογή από τη 2η κατηγορία της Ελβετίας. Εκεί, όπου η Λωζάνη προέρχεται από τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν. Έχει το καλύτερο ρόστερ, τα περισσότερα χρήματα και απλά χρειάζεται να το πάρει λίγο πιο «ζεστά» στην επίθεση. Πάντα βγάζει ευκαιρίες, δεν έχει τελειώσει ούτε τις μισές και θα μπορούσε να κάνει «περίπατο» μέχρι τώρα στα προγνωστικά στοιχήματος  Ελβετίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επόμενο ματς αυτό κόντρα στην Ιβερντόν εντός έδρας. Προφανώς και οι φιλοξενούμενοι είναι επικίνδυνοι, αλλά θα μπορούσαμε να σκεφτούμε την έκπληξη μόνο υπό φυσιολογικές συνθήκες. Και δεν είναι φυσιολογικές, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με 3-4 σημαντικές απουσίες για δεύτερο σερί ματς. Και στο προηγούμενο όχι μόνο ηττήθηκαν, αλλά και για πρώτη φορά φέτος κόλλησαν στο μηδέν… Αξίζει, λοιπόν, και με το παραπάνω ο άσος στο 1.90 στη Novibet στο Λωζάνη – Ιβερντόν.

Προγνωστικά Πολωνίας

Τρίτο σημείο και με την υψηλότερη απόδοση από την Πολωνία. Η Πογκόν υποδέχεται τη Λεχ και οι δύο ομάδες υπόσχονται γκολ και θέαμα στα προγνωστικά στοιχήματος Πολωνίας. Οι γηπεδούχοι πάντα παρουσιάζονται επιθετικοί μπροστά στο κοινό τους. Όχι μόνο δεν έχουν χάσει κανένα από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στα προγνωστικά Πολωνίας, αλλά στα 5 από αυτά έχουν σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές.

Θα ανοίξουν, λοιπόν, και σαφώς μπορεί να ακολουθήσει η Λεχ, που μεσοβδόμαδα πέτυχε 3 γκολ στην έδρα της Βιγιαρεάλ, αλλά έμεινε με άδεια χέρια (4-3). Περιμένουμε, λοιπόν, στο Πογκόν – Λεχ Πόζναν ματς με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και το combo g/g και over πληρώνει 2.25 στη Fonbet. Μου κάνει και με το παραπάνω.

[stoiximan_desktop keimeno_etaireias=”0% γκανιότα* με σούπερ αποδόσεις κάθε μέρα” width=”100%”]

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip