04/10/2018 12:23

Δεν ξανάγινε: Πέναλτι δύο μέτρα μέσα στην περιοχή, δόθηκε φάουλ εκτός αυτής (Video)!

Δεν ξανάγινε: Πέναλτι δύο μέτρα μέσα στην περιοχή, δόθηκε φάουλ εκτός αυτής (Video)! - Κεντρική Εικόνα
Στον αγώνα Γουίμπλεντον - Μπράντφορντ 0-1 για τη Λιγκ 1 της Αγγλίας (Τρίτη, 02/10), είδαμε το... σκάνδαλο της χρονιάς. Για την ακρίβεια, ίσως να μην έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν τέτοια απόφαση διαιτητή! Ανατροπή στις καθυστερήσεις δύο μέτρα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δίπλα στη φάση, όμως σφύριξε φάουλ εκτός αυτής!
Η Μπράντφορντ προηγήθηκε με πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η Γουίμπλεντον προσπάθησε πολύ στο δεύτερο μέρος να φτάσει στο γκολ. Είχε ευκαιρίες όμως ήταν άτυχη και άστοχη. Στις καθυστερήσεις του ματς, μάλιστα, θα έφτανε πιο κοντά από ποτέ στην ισοφάριση, αν ο διαιτητής, Αλαν Γιανγκ, δεν έπαιρνε τη λάθος απόφαση της χρονιάς και έδινε το πέναλτι που ο ίδιος... καταλόγησε!
Ο διαιτητής σφύριξε το φάουλ (δεν εξετάζουμε αν ήταν ή δεν ήταν), η ανατροπή ήταν τουλάχιστον δύο μέτρα εντός περιοχής, ο ίδιος είχε καθαρή οπτική επαφή όπως βλέπετε και στο βίντεο, όμως αντί για πέναλτι έδωσε φάουλ ένα μέτρο εκτός περιοχής! Ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει την συγκεκριμένη απόφαση, ακόμα περισσότερο ο παίκτης της Γουίμπλεντον που ανατράπηκε. 
 
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι μετά το ματς υπήρξαν κάποιες χλιαρές διαμαρτυρίες, όμως ακόμα και η ίδια η Γουίμπλεντον το ξέχασε γρήγορα. Φανταστείτε να είχαμε παρόμοιο περιστατικό σε ελληνικό γήπεδο...
 
Αν δεν θέλετε να δείτε όλα τα στιγμιότυπα του αγώνα, η επίμαχη φάση είναι στο 1:45