20/09/2018 16:16

Κέρδισε 18 εκατ. ευρώ με 25 λεπτά στα φρουτάκια!

Κέρδισε 18 εκατ. ευρώ με 25 λεπτά στα φρουτάκια! - Κεντρική Εικόνα
Ενας Βρετανός στρατιώτης έγινε μέσα σε μια νύχτα πολυεκατομμυριούχος κερδίζοντας 13,2 εκατ. λίρες (17,87 εκατ. ευρώ) ποντάροντας online 25 πένες στο τζάκποτ στο φρουτάκι Mega Moolah!
 
 
Το συγκεκριμένο κέρδος μάλιστα αποτελεί και νέο ρεκόρ σε τζάκποτ σε online slot. Το προηγούμενο ήταν 17,86 εκατ. ευρώ στη Φινλανδία.
 
Ο 26χρονος Τζον Χέιγουντ που υπηρέτησε για τον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει τα πρώτα κέρδη για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο πολυτελείας και συγκεκριμένα μια κίτρινη Bentley Continental GT, εγκαταλείποντας το Fiat Punto που οδηγεί αυτή τη στιγμή.
 
 
Βέβαια, κάποια από τα χρήματα θα πάνε και για καλό σκοπό: «Ο πατέρας μου είναι στη λίστα για μεταμόσχευση καρδιάς και πνεύμονα. Η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη και θα έδινα πίσω όλα τα κέρδη για να ήταν ξανά απολύτως υγιής» δήλωσε ο Χέιγουντ, ο οποίος ήταν αναγκασμένος τις τρεις πρώτες ημέρες μετά τη νίκη του να μην αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν: «Την επόμενη ημέρα πήγα κανονικά στη δουλειά σαν να μην συμβαίνει τίποτα».
 
Στις προθέσεις του επίσης να παρακολουθήσει από κοντά γκραν πρι της Formula 1 της οποίας είναι φανατικός οπαδός, καθώς και να κάνει τα έξοδα για να πάνε οι συγγενείς του κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.