26/11/2018 13:30

Αναβλήθηκε αγωνιστική στην ΕΠΣΜ λόγω… στοιχήματος!

Αναβλήθηκε αγωνιστική στην ΕΠΣΜ λόγω… στοιχήματος!  - Κεντρική Εικόνα

Πόσες φορές έχετε δει αγώνες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος να βρίσκονται στις επιλογές κάποιας στοιχηματικής εταιρίας; Ελάχιστες ή και… ποτέ! 

Γνωστή εταιρία του εξωτερικού με έδρα της Ρωσία, που δεν συμπεριλαμβάνεται στις 24 νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, έθεσε προς στοιχηματισμό αναμετρήσεις της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας από την 12η αγωνιστική.

Αμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης, το οποίο αποφάσισε την αναβολή της αγωνιστικής. Το Δελτίο Τύπου της ΕΠΣΜ, αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας αποφάσισε εκτάκτως να αναβληθούν όλοι οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 25/11/2018 επειδή οι αγώνες αυτής της κατηγορίας συμπεριελήφθησαν σε εταιρία στοιχήματος».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο, αφού και στις 26 Νοεμβρίου του 2011, στοιχηματική εταιρία είχε συμπεριλάβει αναμετρήσεις της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας, με την Ενωση να αναβάλει την αγωνιστική.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη σχετική εικόνα από το κουπόνι της εταιρίας και τα παιχνίδια της Α1. Χαρακτηριστικά είναι τα Ιάσων Αυγής – Θύελλα Περιστερώνα, Καμπανιακός – Αχιλλέας Τριανδρίας, Μελιτέας – Θερμαϊκός, ΑΟ Μαλακόπης Πυλαίας – Μαραθώνας, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Σοχού, κλπ.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ