08/07/2017 00:03

Τι αλλάζει στην Paysafe

Τι αλλάζει στην Paysafe - Κεντρική Εικόνα
Πρόκειται για το πλέον αγαπητό μέσο πληρωμής, ειδικά σε ό,τι αφορά την ελληνική στοιχηματική αγορά. 

H Paysafe δημιουργεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, για να περάσει στη νέα εποχή, παρέχοντας στους χρήστες απεριόριστες δυνατότητες, χωρίς παράλληλα να αλλάξει την ευκολία και την άνεση των συναλλαγών.

Ο χρήστης μπορεί να βρει τις Paysafe Cards σε χιλιάδες σημεία πώλησης, όπως συνέβαινε ως τώρα, συνεχίζοντας να πραγματοποιεί online πληρωμές, όπως με μετρητά.

Μοναδική αλλαγή που έγκειται στην έως τώρα διαδικασία, είναι η δημιουργία του mypaysafecard. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσει, ο χρήστης, τον δικό του λογαριασμό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες των Paysafe Cards, χωρίς να αλλάξει τίποτα απολύτως σε ό,τι είχε συνηθίσει.

Οι κωδικοί PIN που αποκτώνται, θα προστίθενται στον προσωπικό λογαριασμό online My paysafecard, αντί για τον εκάστοτε πάροχο, και μέσω αυτού θα διεκπεραιώνονται μελλοντικά οι πληρωμές. Με αυτό τον τρόπο, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές γίνονται ακόμα ευκολότερες, με τον χρήστη να ελέγχει πλήρως, και χωρίς καμία δέσμευση, το υπόλοιπό του.

Οι μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας (Sportingbet.gr, Bwin.gr, Vistabet.gr) θα συνεχίσουν να δέχονται ως τρόπο κατάθεσης τις Paysafe Cards, μέσα από ένα νέο και εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Τι είναι το mypaysafecard
Το mypaysafecard είναι ο προσωπικός σας online λογαριασμός πληρωμών, με τον οποίο έχετε πάντα τον έλεγχο των paysafecard PINs σας. Για την πληρωμή, δεν απαιτείται πλέον εισαγωγή του 16ψήφιου κωδικού PIN. Αντιθέτως, πληρώνετε απλά και με ασφάλεια με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Επιπλέον, επωφελείστε από το my PLUS, το πρόγραμμα επιβράβευσης του mypaysafecard.

Το mypaysafe σε 3 βήματα

1ο βήμα: ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφή δωρεάν στο mypaysafecard
2ο βήμα: ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Ανεβάστε τα paysafecard PINs στον λογαριασμό σας στο mypaysafecard.
3ο βήμα: ΠΛΗΡΩΜΗ
Πληρώστε on line απλά και με ασφάλεια, πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Πλεονεκτήματα:

Με την εγγραφή σας στο My Paysafecard, συνεχίζετε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια της χρήσης της Paysafecard. Παράλληλα, έχετε μία σειρά πλεονεκτημάτων, όπως:

- Ευκολία και αμεσότητα στην εκτέλεση online πληρωμών χρησιμοποιώντας απλά το username και το password.
- Με τον My Paysafecard λογαριασμό σας έχετε πάντα υπό πλήρη έλεγχο όλους τους κωδικούς των καρτών σας.
- Μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα αφοσίωσης my PLUS και να λάβετε αποκλειστικά Rewards σε αμέτρητα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Προσέξτε:

Ολοι οι κωδικοί PIN που αγοράστηκαν πριν από τις 16/03/2017 μπορούν επίσης να προστεθούν αποκλειστικά σε ένα λογαριασμό online πληρωμών mypaysafecard. Εν συνεχεία, η πληρωμή γίνεται απλά με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.