13/11/2018 16:17

ΓΙΩΡΓΟΣΝΤΥΜΕΝΟΣ

Οχι και 5.00 ο Αρης

Οχι και 5.00 ο Αρης  - Κεντρική Εικόνα
Σελίδα θέλουν να γυρίσουν στον Αρη και πλέον ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τα ηνία τους, ενώ μετά το διπλό της Ριζούπολης «έπιασαν» τον Παναθηναϊκό στους 15 βαθμούς. Πλέον, απέχουν 3 από την πεντάδα και με βάσει τα όσα έχουμε δει ως τώρα, εκείνοι, το «τριφύλλι» και η Ξάνθη θα «παλέψουν» για το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο», αν θεωρήσουμε πως ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα είναι από το 1 ως το 4 (η αναφορά τους γίνεται με αλφαβητική σειρά). 
 
Οι «κίτρινοι» προσφέρονται ως το αουτσάιντερ της σχετικής «μάχης», καθώς το ενδεχόμενο να μπουν στην πεντάδα πληρώνει  5.00, ενώ της Ξάνθης βρίσκεται οριακά στο 3.00 και των «πράσινων» στο 1.70. Ας προσπαθήσουμε να δούμε την κατάσταση με κρύο αίμα. Εχουν χειρότερη ομάδα από τους ακρίτες; Μάλλον όχι, και μάλιστα υπερτερούν σε ατομική ποιότητα. Από τον Παναθηναϊκό; Τα πράγματα προβάλουν οριακά, καθώς οι «πράσινοι» ναι μεν εντυπωσιάζουν, αλλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν κατά πολύ ανώτεροι των Θεσσαλονικιών.
 
Αμφότεροι πάντως έχουν τον πρώτο λόγο έναντι της Ξάνθης και με γνώμονα τα τωρινά δεδομένα, τα οποία μάλιστα δύσκολα θα διαφοροποιηθούν στο μέλλον (σ.σ. τον Γενάρη δηλαδή), για την «κενή» θέση στην πεντάδα θα «παλέψουν» Παναθηναϊκός και Αρης. Για να είμαστε ακριβείς σε σχέση με τον πρόλογο όχι για το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο», αφού αν μπει το «τριφύλλι», τότε ο 6ος θα συμμετάσχει του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ λόγω της ποινής που καλείται να εκτίσει.
 
Πίσω στο θέμα μας όμως, όπου το συμπέρασμα είναι πως ο Αρης διατηρεί και δικαίως βάσιμες ελπίδες για την πεντάδα και στην προκειμένη περίπτωση το 5.00 είναι πάρα πολύ μεγάλο ως απόδοση. 
 
Γιώργος Ντυμένος
 

 

ΑγώναςΣημείοΑπόδοση
Να μπει πεντάδα ο Αρης - 5.00


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ