17/01/2018 13:15

ΓΙΩΡΓΟΣΒΑΚΟΝΔΙΟΣ

Σκοράρουν στο Κερέταρο

Σκοράρουν στο Κερέταρο - Κεντρική Εικόνα
Τι ισχύει
Στο Κύπελλο Κλαουσούρα συμμετέχουν 27 ομάδες, 14 από την Πριμέρα και 13 από τη Λίγκα Ασένσο. Υπάρχουν εννέα όμιλοι με τον καθένα να έχει τρεις ομάδες. Οι εννέα πρωτοπόροι των ομίλων καθώς και οι επτά καλύτερες δεύτερες ομάδες παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.
 
Κερέταρο – Μονάρκας (03:00)
9ος όμιλος: Μονάρκας 3, Κερέταρο 0, Σιμαρόνες 0.
Σύγκρουση ομάδων της Πριμέρα Ντιβισιόν, γνωρίζονται αρκετά καλά οι δυο αντίπαλοι. Αμφότεροι θα παραταχθούν με αναπληρωματικούς καθώς προέχει το πρωτάθλημα. Η Κερέταρο έκανε σπουδαίο διπλό το περασμένο Σάββατο στην έδρα των Λόμπος και πήρε βαθμολογική ανάσα (σ.σ. παραμένει προτελευταία στη βαθμολογία υποβιβασμού). Η Μονάρκας επιβλήθηκε της Πουέμπλα την περασμένη Παρασκευή. Με ανεβασμένο ηθικό οι ομάδες, ξεκουράζουν βασικούς όπως προαναφέρθηκε. Περιμένω ανοιχτό ματς, δίχως σκοπιμότητας, βρίσκω αξία στην απόδοση του goal/goal.
 
Λόμπος – Πούμας (04:30)
5ος όμιλος: Χουάρες 3, Πούμας 0, Λόμπος 0.
Εκ διαμέτρου αντίθετη η εκκίνησή τους στο νέο πρωτάθλημα, 2/2 ήττες οι Λόμπος, 2/2 νίκες η Πούμας. Οι γηπεδούχοι έχασαν και από τη Χουάρες στην πρεμιέρα του Κυπέλλου. Θα φανεί στο προσεχές διάστημα αν οι «λύκοι» έχουν τη δυνατότητα ανάκαμψης ή θα κινδυνεύσουν άμεσα με υποβιβασμό. Η Πούμας πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αντιμετωπίζει την Αμέρικα, στο ντέρμπι του Μέξικο Σίτι, την προσεχή Κυριακή. Και σε ατό το ζευγάρι θα δούμε αναπληρωματικές ενδεκάδες. Αναμενόμενα χαμηλές οι αποδόσεις σε over και goal/goal, ενώ και το σετ για νικητή του ματς είναι ισορροπημένο.
 
Ντοράντος – Μοντερέι (05:00)
3ος όμιλος: Κορεκαμίνος 3, Μοντερέι 0, Ντοράντος 0.
Οι Ντοράντος είναι μία από τις οικονομικά εύρωστες ομάδες της Λίγκα Ασένσο και κάθε χρόνο αναζητούν την επάνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ξεκίνησαν με μία νίκη και μία ισοπαλία το νέο Κλαουσούρα. Στην πρεμιέρα του ομίλου έχασαν, με ανατροπή, από τους Κορεκαμίνος. Η Μοντερέι παρατάσσεται και φέτος με υψηλές βλέψεις. Στο περασμένο εξάμηνο έφθασε στους τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου Απερτούρα, κατακτώντας μόνο το δεύτερο τρόπαιο. Δεν άλλαξε ιδιαίτερα το ρόστερ της, συνήθιζε να παρατάσσει ανταγωνιστική ενδεκάδα στα ματς Κυπέλλου αλλά λόγω αρκετών τραυματισμών θα χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς απόψε. Τα πάντα θα κριθούν από την απόδοση και διάθεση των φιλοξενούμενων, δεν επιθυμώ να εμπλακώ περισσότερο.
ΑγώναςΣημείοΑπόδοση
ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΜΟΝΑΡΚΑΣG/G1.90