19/09/2017 14:05

ΧΡΗΣΤΟΣΣΤΕΡΓΙΟΥ

«Μ’ αρέσει, αφού»

«Μ’ αρέσει, αφού» - Κεντρική Εικόνα
Για το γεγονός ότι η Β’ Γαλλίας είναι λίγο έως πολύ... τρελή, το γράφω συχνά. Νομίζω ότι μάχομαι με τον Γιώργο Πετρίδη και τη Β’ Ισπανίας ως προς το πιο απρόβλεπτο και αμφίρροπο πρωτάθλημα.
Ολη αυτή η… τρέλα, τώρα έρχεται και σε μεσοβδόμαδη δόση, με όλα όσα συνεπάγεται μια εμβόλιμη αγωνιστική. Κούραση, πιθανές αλλαγές, τακτικές αποφάσεις των προπονητών για το ποιο παιχνίδι της εβδομάδας είναι σημαντικότερο κ.λπ.
 
Τον πρόλογο με το απρόβλεπτο του πρωταθλήματος τον έκανα για να τον συνδέσω με μια χθεσινή μου αναζήτηση. Εκανα λοιπόν μια ιστορική αναδρομή στις εμβόλιμες του Σεπτεμβρίου της τελευταίας τριετίας, μπας και βγάλω κανένα συμπέρασμα για τις συμπεριφορές των ομάδων. Ιδού:
 
20/9/2016: Τρεις άσοι, έξι ισοπαλίες, ένα διπλό. Μια νίκη για αουτσάιντερ, τρία στα δέκα over, πέντε στα δέκα g/g
22/9/2015: Ενας άσος, τρεις ισοπαλίες, έξι διπλά. Πέντε νίκες για αουτσάιντερ, τρία στα δέκα over, έξι στα δέκα g/g
23/9/2014: Πέντε άσοι, δύο ισοπαλίες, τρία διπλά. Τρεις νίκες για αουτσάιντερ, πέντε στα δέκα over, πέντε στα δέκα g/g.
 
Αντε βγάλε συμπέρασμα εσύ τώρα. Από τους πέντε άσους του 2014, στα έξι διπλά του 2015 και μετά στις έξι ισοπαλίες του 2016! Καμία συνοχή, καμία λογική συνέχεια. Μοναδικό που μπορεί να «εξάγει» κάποιος από τα παραπάνω, είναι πως σταθερά το 50% της αγωνιστικής είναι g/g.
 
Και ποια είναι η σωστή τιμή για ένα ενδεχόμενο που έχει πιθανότητες να συμβεί 50% στο στοίχημα; Το 2.00 είπατε; Τζάμπα το ψάχνετε, μόλις ένα g/g βρίσκεται πάνω από τις δύο μονάδες (το Ρεμς-Γκαζελέκ), ένα ακριβώς στο 2.00 (το Παρί-Ορλεάν).
 
Αναφορικά με τα πιθανά, αυτά δηλαδή στα Οσέρ-Λοριάν, Τουρ-Νιμ και Αζαξιό-Βαλενσιέν, όλα κάτω από 2.00. Προσωπικά «βλέπω» να επιβεβαιώνονται και τα 3. Μέχρι το βράδυ ίσως ρίξω μια δυάδα. Κι όπως το βλέπω τώρα, η πιθανότερη δυάδα είναι τα δύο τελευταία.
 
Ο λόγος είναι πως στο Οσέρ-Λοριάν, μου έχει «καρφωθεί» ένα ακριβές σκορ. Το 1-1. Το έφερε και με την Τουρ στο προηγούμενο εντός η Οσέρ. Σκοράρει σταθερά η Λοριάν, αλλά ούτε να κερδίζει πάντα γίνεται, ούτε να σκοράρει συνέχεια δύο τουλάχιστον φορές.
 
Στα σημεία, ξανά Ορλεάν! Αφού μ’αρέσει (ή μ’αρέσει αφού, που λέμε και στη Θεσσαλονίκη) το ποδόσφαιρο που παίζει. Για να μην γράφω τα ίδια, συνοψίζω: Σωστή τακτικά, καλή αμυντικά, γρήγορη στην κόντρα, καλό υλικό, άριστη ψυχολογία.
 
Και για να κλείσω με στατιστικά, δεν θεωρώ πως η Παρί είναι από τις ομάδες που μπορούν να πετύχουν το πολύ σπάνιο για την κατηγορία, 4 στα 4.
 
Στη σούμα, μονό αποδεκτό η Ορλέαν και η δυάδα με τα γκολ με κανονική μίζα, συν ένα fun bet στο ακριβές σκορ με μισή μίζα.
 
Χρήστος Στεργίου
 
ΑγώναςΣημείοΑπόδοση
ΠΑΡΙ - ΟΡΛΕΑΝ23.35
ΑΖΑΞΙΟ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝG/G1.89
TΟΥΡ - ΝΙΜG/G1.78
ΟΣΕΡ - ΛΟΡΙΑΝΑ.Σ.1-16.25


KINGBET BLOGGERS