21/04/2017 13:26

ΧΡΗΣΤΟΣΣΤΕΡΓΙΟΥ

Βρήκαν φόρμα

Βρήκαν φόρμα - Κεντρική Εικόνα
 
Ενα ζευγάρι με παρελθόν στα γκολ, ένα «αδιάφορο» αλλά υψηλό διπλό και ένας άσος κινήτρου στο σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2

Ενα πολύ «γνωστό» μας ζευγάρι συναντάμε στο αποψινό πρόγραμμα της Ligue 2.  Οσέρ και Τουρ μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν πολύ «δυνατά» ταμεία με την τάση τους στα μεγάλα σκορ. Πολύ μεγάλο, για τα δεδομένα της κατηγορία, το σερί που έχουν στα over, πολλά από αυτά και over 3,5.

Φέτος αμφότερες βρίσκονται μπλεγμένες στη μάχη της παραμονής, με το θετικό για τις ίδιες να είναι πως τα πρόσφατα καλά σερί τους έχουν δώσει μια μικρή ασφάλεια. Με έξι βαθμούς στα δύο τελευταία η Οσέρ πήγε στους 35 και το +4 από Ερ. Αστέρα και Ορλέαν.  Εναν βαθμό πιο πάνω η Τουρ, μετά τα επτά συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα. Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει για καμία από τις δύο.  

Στην Οσέρ ξέρουν πως έχουν δύσκολο πρόγραμμα και το συγκεκριμένο είναι από τα, θεωρητικά, ευκολότερα μέχρι το φινάλε, γι αυτό θα κυνηγήσουν τη νίκη. Στην Τουρ μιλάνε για θετικό αποτέλεσμα, με το Χ να μην τους… κακοπέφτει. Αυτός είναι ο λόγος που προσωπικά αφήνω στην άκρη τα πονταρίσματα στα over και κρατάω το… ταπεινότερο g/g.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, λίγο πιο πάνω από αυτές τις δύο είναι Αζαξιό και Βαλενσιέν. Η θεωρητική βάση παραμονής είναι οι 42 βαθμοί, κι κανέις δεν μπορεί να είναι σίγουρος πριν φτάσει εκεί. Με νίκη οι δύο τους «καθαρίζουν» και οι αντίπαλοι μοιάζουν βατοί.

Η φορμαρισμένη Βαλενσιέν υποδέχεται τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (Ορλεάν), ενώ η Αζαξιό την αδιάφορη και χωρίς τον αρχισκόρερ της Νιόρ. «Καλύτερος» θεωρητικά ο αντίπαλος της Αζαξιό, υψηλότερη η απόδοση στη Βαλενσιέν (η οποία έχει και μια καλή απουσία). Μεταξύ των δύο, προτιμώ την Αζαξιό, στην οποία δεν αποκλείω να έχουμε και γκολ.

Σε μεγαλύτερες αποδόσεις, μου αρέσει το διπλό της Γκαζελέκ. Κόντραρα επιτυχημένα πριν μια εβδομάδα τη Σοσό και βλέποντας το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε πως στο στρατόπεδό τους απλά περιμένουν τη λήξη της σεζόν. Στην Γκαζελέκ ο κόουτς Βανουσί δεν είναι καθόλου σίγουρος για το μέλλον του, και ξέρει πως όσο πιο καλό είναι το τελείωμα, τόσο περισσότερο θα ανεβάσει τις μετοχές του. Γι αυτό και οι πολλές φωνές για αμυντική βελτίωση μετά το τελευταία με την Κλερμόν. Περιμένω τη φιλοξενούμενη πιο συγκεντρωμένη και με περισσότερη θέληση στο φινάλε της σεζόν, γι αυτό και θεωρώ υψηλές τις τιμές στο διπλό. 

Τα σημεία μου
ΑΖΑΞΙΟ-ΝΙΟΡ 1 2.15 Novibet
ΟΣΕΡ – ΤΟΥΡ G/G 2.00 Netbet
ΣΟΣΟ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ 2 3.20 Novibet