17/04/2017 15:29

Η μία το καθαρίζει, η άλλη το πάει λάου λάου

Η μία το καθαρίζει, η άλλη το πάει λάου λάου - Κεντρική Εικόνα
Σφιχτό ματς το Τέμπερλεϊ-Ροζάριο, λογικά καθαρίζει η Χιμνάσια Λα Πλάτα στα δύο ματς της Αργεντινής που ολοκληρώνουν την 20η αγωνιστική. 

Με δύο ματς ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική, μια αγωνιστική στην οποία κερδισμένες ήταν η Ρίβερ με την Ράσινγκ, οι οποίες είδαν όλες τις υπόλοιπες μεγάλες να έχουν γκέλες με το θέμα του τίτλου να συνεχίζει να είναι ανοικτό (έχει πάντα τον πρώτο λόγο η Μπόκα).

Τα δύο ματς που ρίχνουν την αυλαία μπορεί να μην επηρεάζουν την κορυφή, αλλά έχουν το δικό τους ενδιαφέρον όσον αφορά την παραμονή αλλά και τα εισιτήρια για τις διεθνείς διοργανώσεις. 

Αρχικά, η Τέμπερλεϊ η οποία δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία και γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να έχει τις λιγότερες απώλειες στο σπίτι της αν θέλει να βγει από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη κατηγορία. Το Σαββατοκύριακο τόσο η Κίλμες, όσο και η Ολίμπο ηττήθηκαν κάτι που σημαίνει ότι κόντρα στην Ροζάριο Σεντράλ μπορεί να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Το θέμα όμως είναι ότι η Ροζάριο δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Ο Πάολο Μοντέρο έχει καταφέρει να βρει το σωστό σχήμα αλλά το σημαντικότερο έχει καταφέρει να βάλει ξανά στην ομάδα τον Γκουτιέρες, ένας παίκτης που κάνει την διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα της χώρας (αρκεί να μην τον πιάνουν τα δικά του). 

Ο Κολομβιανός πετάει στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά την προηγούμενη αγωνιστική ήταν απόλαυση. Η Τέμπερλεϊ γνωρίζει ότι μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει όπως ξέρει καλά ότι αν ανοίξει ο ρυθμός με το επιθετικό δίδυμο της Ροζάριο (Ρούμπεν-Γκουτιέρες) θα έχει τεράστια θέματα. 

Για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι θα το πάει λάου λάου και χωρίς να είναι φουλ επιθετική από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι που δείχνουν μια αφέλεια στα αμυντικά τους καθήκοντα, θα προσπαθήσουν αρχικά να μην ηττηθούν και στη συνέχεια να βρουν ένα γκολ. Για τον λόγο αυτό δεν πιστεύω ότι το ματς θα ανοίξει κι επειδή για μένα και τα τρία αποτελέσματα έχουν τις ίδιες πιθανότητες, θα διαλέξω τα λίγα γκολ. Νομίζω ότι πάνω από 2-3 γκολ δύσκολα θα δούμε σε αυτό το παιχνίδι. 

Για το άλλο ματς της ημέρας, η Χιμνάσια έχει την ευκαιρία να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία κόντρα σε μια τραγική εκτός έδρας Αλντοσίβι. Οι γηπεδούχοι την πάτησαν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Τέμπερλεϊ πληρώνοντας την κούραση και το μικρό ροτέισον. 

Τώρα οι παίκτες του Αλφαρο είχαν όλη την εβδομάδα να πάρουν τις ανάσες τους, να γεμίσουν μπαταρίες και να δείξουν ότι είναι ανώτεροι, το αυτονόητο δλδ.    

Τα σημεία μου
ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ 2-3 γκολ 2.05 Sportingbet
ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ  1 1.75 Sportingbet


 

KINGBET BLOGGERS