16/02/2017 12:21

ΝΙΚΟΣΜΠΕΛΤΣΟΣ

Ολλανδική υπόθεση

Ολλανδική υπόθεση - Κεντρική Εικόνα

Μετά από ένα εξόχως θεαματικό και χορταστικό διήμερο στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη σκυτάλη παίρνει απόψε το Γιουρόπα, με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων για τη φάση των «32».

Από τα δικά μου «χωράφια», σε αποδόσεις σχεδόν τριπλασιασμού κράτησα τον άσο draw no bet της Αλκμααρ κόντρα στη Λυών. Η ΑΖ διαθέτει εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ό,τι ειδικά εντός έδρας, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς από αυτήν. Η Λυών όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ έχει αρκετή γκρίνια στο εσωτερικό της η οποία πηγάζει από την κάκιστη πορεία που πραγματοποιεί μέσα στο 2017. Επειδή πάντως μεσοεπιθετικά διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν με μία προσωπική ενέργεια να κρίνουν από μόνοι τους ένα παιχνίδι και με δεδομένο ό,τι η Αλκμααρ ανασταλτικά δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την αξιοπιστία της, θα περιορίσω το ρίσκο, ποντάροντας στον άσο με κάλυψη, έτσι ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρω τα χρήματά μου πίσω.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή το συνδυαστικό «2+γκολ/γκολ» στο Λέγκια-Αγιαξ. Ο φορμαρισμένος Αίαντας (πέντε σερί νίκες στο ολλανδικό πρωτάθλημα) πέρα από το γεγονός ότι είναι ανώτερος ποιοτικά έχει και καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με τη Λέγκια, η οποία μόλις το περασμένο Σάββατο επέστρεψε στη δράση, έπειτα από διακοπή περίπου δύο μηνών. Επειδή πάντως οι Πολωνοί έχουν αποδείξει ό,τι διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά (9 γκολ σε 6 αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ, καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 44 γκολ σε 21 αγώνες), θα συνδυάσω το πιθανό, κατά την άποψή μου, διπλό, με το αμφίτερμα.   

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Τα σημεία μου
ΑΛΚΜΑΑΡ - ΛΥΩΝ  1 DNB 2.95 Bwin
ΛΕΓΚΙΑ - ΑΓΙΑΞ 2+G/G 4.50 Bwin