02/12/2018 00:10

ΘΑΝAΣΗΣΚΕΛΑΝΤΩΝΗΣ

Ψάχνω δύο γκολ από τη Χάιντενχαϊμ

Ψάχνω δύο γκολ από τη Χάιντενχαϊμ - Κεντρική Εικόνα
Καλημέρα σε όλους και όλες. Οι ειδικές ιδέες της περασμένης Παρασκευής δεν βγήκαν. Εκείνες του Πάντερμπορν πέρασαν και δεν ακούμπησαν, εκείνες του Ντίσελντορφ ήταν πολύ κοντά, αλλά δεν.
 
Χθες δεν «εμφανίστηκα» διότι όσοι είχατε αγοράσει την εφημερίδα, θα ξέρατε, και μέσω της στήλης του Vibet πως οι βασικές επιλογές ήταν η Χέρτα και το Αμβούργο. Δεν είχα να προσθέσω κάτι ή να διαφοροποιήσω κάτι σχετικά με εκείνες τις επιλογές.
 
Σήμερα μένω σταθερός σε απόψεις που κατατέθηκαν στην εφημερίδα. Είναι καλή η απόδοση του Over στο Μαγδεβούργο – Μπόχουμ, είναι καλή και εκείνη του Over στο Ζάντχαουζεν – Χάιντενχαϊμ, αν και στα ρεπορτάζ αποφάσισα τελικά να προτείνω τη μη ήττα της φιλοξενούμενης.
 
Το σημείο που φαίνεται να προκύπτει είναι ο άσος της Λειψίας. Κάτω του 2.00 δεν τον ακουμπάω. Στο 2.00 και με την προϋπόθεση πως όντως οι Καμπλ, Ζάμπιτσερ, κυρίως αυτοί, θα γυρίσουν στην ενδεκάδα, τότε ναι, δέχομαι να παίξω εις βάρος της Γκλάντμπαχ, που θεωρώ ότι θα επηρεαστεί ανασταλτικά, που δεν είναι και το δυνατό της σημείο, από την απώλεια του Γκίντερ.
 
 
Όπως σας έχω πει βεβαίως, στον συγκεκριμένο χώρο δεν θα επαναλαμβάνω επιλογές που έχουν κατατεθεί στα ρεπορτάζ. Στο πινακάκι που ακολουθεί, προεκτείνω τη σκέψη μου για τα δύο παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και πηγαίνω σε πιο ειδικές επιλογές. Εκείνο της Λειψίας δεν το αναφέρω, αν όμως, η ενδεκάδα της μου αρέσει, θα πάω στο ασιατικό -0.75 της νίκης της.
 
Στοίχημα με τη Χάιντενχαϊμ
 
Στο Ζάντχαουζεν λοιπόν, εκτιμώ ότι η Χάιντενχαϊμ μπορεί να βρει δύο τέρματα. Θα μου πείτε, ΟΚ, το ένα θα το βρει, ως συνήθως, γιατί εκτιμάς πως θα βρει και δεύτερο; Το εκτιμώ διότι η Ζάντχαουζεν έχει μεγάλη ανάγκη νίκης και αν έχει δεχτεί γκολ, οπότε το ματς θα είναι στην καλύτερη για εκείνη στο 1-1 (φρονώ), θα αυξήσει την επιθετικότητά της και αυτό θα της προκαλέσει ακόμα περισσότερες ατέλειες στην άμυνα. Γενικά με τον Ούβε Κόσινατ δεν παίζει καλά ανασταλτικά. Ποντάρισμα στο 40% της μέγιστης μίζας.
 
Οσον αφορά το παιχνίδι στο Μαγδεβούργο, ανεβάζω λίγο το όριο του Over στο ασιατικό 2.75 για υψηλότερη απόδοση. Ναι, και το απλό Over αξίζει, το έχουμε πει αυτό, αλλά εφόσον ακόμα δεν έχω δει το Μαγδεβούργο εντός έδρας με τον Μίχαελ Ενινγκ, πρέπει να είμαι λίγο επιφυλακτικός.
 
Δεν έχει νόημα να ποντάρω στο 30% της μέγιστης μίζας, όπως σκεφτόμουν, το «απλό» Over έχοντας έναν παράγοντα… θολό. Αξιολογώ πως δεν με συμφέρει. Πάω στο όριο του 2.75 ώστε να μεγαλώσω την αξία της απόδοσης και αν κερδίσω, να πληρωθώ καλύτερα, αν χάσω, να έχω κυνηγήσει κάτι πιο αξιόλογο, ώστε να δέχομαι να ποντάρω το 40% της μίζας.
 
Καλές εμπνεύσεις να έχετε.
ΑγώναςΣημείοΑπόδοση
ΖΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜΧάιντενχαϊμ Over 1.53.15
ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ - ΜΠΟΧΟΥΜOver 2.75 (A.H.)2.27


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ