21/11/2018 11:53

Το ΤΖΟΚΕΡ στο διαδίκτυο!

Το ΤΖΟΚΕΡ στο διαδίκτυο! - Κεντρική Εικόνα
Πριν από λίγες ημέρες μπήκε στη ζωή μας το ανανεωμένο Pamestoixima.gr που δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη του στοιχήματος να ποντάρει σε ακόμα υψηλότερες αποδόσεις, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από το desktop του, το tablet του, το κινητό του.
 
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. συνεχίζει τις πρωτοποριακές κινήσεις που συμβαδίζουν με το πνεύμα της εποχής και βάζει στη ζωή μας και το ΤΖΟΚΕΡ από το διαδίκτυο. Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) παραχώρησε στην ΟΠΑΠ Α.Ε. τη σχετική άδεια και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια της τελευταίας πότε αυτό θα αρχίσει να εφαρμόζεται.
 
Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου θα πραγματοποιείται με τη χρήση κινητών ή μη συσκευών καθώς και με τη χρήση οποιουδήποτε μέσου μπορεί να προσφέρει στο μέλλον η σύγχρονη τεχνολογία. Προκειμένου ένα φυσικό πρόσωπο να συμμετέχει στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω Διαδικτυακών Σημείων απαιτείται η δημιουργία Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ απαγορεύεται μέσω πρακτορείων σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας και μέσω διαδικτυακών σημείων σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21) έτος της ηλικίας τους.
 
Πηγή: www.helpbet.gr
 
 


 

Το kingbet.net δίνει στους αναγνώστες του, τη δυνατότητα να εκφράζουν την άποψη τους. 
Θα σας παρακαλούσαμε όμως τα σχόλια να γράφονται στα ελληνικά, να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς.
Τέλος, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα άρθρα των συντακτών της.

 

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ