30/07/2018 18:18

Ολα τα έσοδα της KingBet (31/07) στους πληγέντες των πυρκαγιών

Ολα τα έσοδα της KingBet (31/07) στους πληγέντες των πυρκαγιών - Κεντρική Εικόνα

Θέλοντας να σταθεί με το δικό της τρόπο δίπλα στους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς της Ανατολικής Αττικής, η KingBet θα προσφέρει όλα τα έσοδα του φύλλου που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα την Τρίτη 31 Ιουλίου.

Η KingBet συμμετέχει στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ανακουφιστούν -όσο μπορεί να γίνει αυτό- οι πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα την ανατολική Αττική, αφήνοντας πίσω της θύματα, τραυματίες και κατεστραμμένες περιουσίες.
 
Θεωρούμε ότι, μαζί με όσους αγοράσουν την εφημερίδα την Τρίτη 31/07 (η τιμή της είναι 2,50 ευρώ), είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση που βιώνουν συνάνθρωποί μας.
 
 
Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει, και γίνε συνδρομητής με τρία απλά βήματα, για να έχεις την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη σου.
Κάνε Κλικ στο www.kingpress.gr και απέκτησε ή ανανέωσε τη συνδρομή σου με Paysafe και με τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. 
 
 


 

Το kingbet.net δίνει στους αναγνώστες του, τη δυνατότητα να εκφράζουν την άποψη τους. 
Θα σας παρακαλούσαμε όμως τα σχόλια να γράφονται στα ελληνικά, να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς.
Τέλος, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα άρθρα των συντακτών της.

 

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ