10/01/2019 14:40

Συλλήψεις για «στημένα» παιχνίδια στο τένις

Συλλήψεις για «στημένα» παιχνίδια στο τένις - Κεντρική Εικόνα
Η ισπανική αστυνομία ερευνά 28 επαγγελματίες τενίστες για «στήσιμο» αγώνων. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ένας, ο οποίος συμμετείχε πέρυσι στο US Open.
 
Οι Αρχές δεν αποκάλυψαν άμεσα τα ονόματα των εμπλεκομένων που λέγεται ότι λειτουργούσαν υπό την καθοδήγηση μιας οργανωμένης σπείρας από την Αρμενία, η οποία δωροδοκούσε τενίστες για στοιχηματικούς λόγους.
 
Δεκαπέντε άνθρωποι συνελήφθησαν, ανάμεσα σε αυτούς και ορισμένοι τενίστες, έπειτα από έρευνα σε 11 σπίτια. Κατασχέθηκαν πολυτελή αυτοκίνητα, ένα πυροβόλο, πιστωτικές κάρτες και 167.000 ευρώ σε μετρητά. Ενα από τα ονόματα που έχει διαρρεύσει είναι του Ισπανού τενίστα Μαρκ Φορνέλ-Μέστρες, ο οποίος στις 19 Νοεμβρίου 2007 ήταν νούμερο 236 στη λίστα της ATP. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που συλλαμβάνεται για τον ίδιο λόγο.
 
Η Europol που συνέδραμε τις ισπανικές Αρχές στην επιχείρηση αναφέρει ότι τουλάχιστον 97 αγώνες των κατηγοριών Futures και Challenger ήταν «στημένοι».
 
 


 

Το kingbet.net δίνει στους αναγνώστες του, τη δυνατότητα να εκφράζουν την άποψη τους. 
Θα σας παρακαλούσαμε όμως τα σχόλια να γράφονται στα ελληνικά, να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς.
Τέλος, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα άρθρα των συντακτών της.

 

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ